Inscrieri

Daca esti interesat, suntem aici pentru tine!

Cum poti incepe terapia ABR

De obicei sesiunile ABR sunt programate in lunile februarie si iunie a fiecarui an. Echipa de specialisti a centrului ABR Belgia pot evalua 20 de copii in fiecare sesiune, majoritatea locurilor fiind ocupate de cei inscrisi deja in program.

Recomandam familiilor interesate sa inceapa ABR sa ne contacteze din timp pentru a se inscrie in program. De asemenea, pentru orice informatii legate de terapie si organizarea sesiunilor ABR, va stam la dispozitie telefonic si prin email AsociatiaDeMers@gmail.com

Costuri

Costul terapiei ABR pentru un an este de 1800 de euro.

Pentru a ocupa un loc in program, este necesar ca fiecare sa achite un avans de 250 euro.Restul sumei, 1550 euro se va achita in ziua programata pentru evaluarea ABR. In costul de 1800 euro sunt incluse materialele de lucru de baza (cele care existau in pogram in 2013, data la care echipa ABR Belgia a inceput sa vina in Romania). Materialele introduse ulterior in program (mingi cu nisip, oua silicon, stick, fase elastice, minge cu vibratii etc)nu sunt incluse in pret, ele putand fi achizitionate direct de la trainer-ul Vesna sau online de la producatori. Pentru ca nu stim dinainte cate si ce materiale vor fi recomandate fiecarui copil, nu putem estima un cost exact al materialelor Costul lor poate fi cuprins intre 15 si 150 euro.

Desfasurarea sesiunilor

Fiecare copil va beneficia din partea echipei ABR Belgia de  o evaluare, o sedinta de instruire si o vizita de instruire care se desfasoara la aproximativ 6 luni distanta.

Este necesar sa alocati cel putin 2 zile sesiunii din care  in prima va fi evaluarea, iar in cea de-a doua instruirea.

In cadrul evaluarii, care dureaza in medie trei ore, specialistii vor face si prezentarea terapiei ABR si a efectelor acestora, se vor face fotografii si video pentru a fi analizate , explicate si pentru a fi folosite si comparate rezultatele in urmatoarele evaluari.

Evaluarea specialistilor ABR este una complexa si cuprinde toate aspectele vietii copilului, asa ca vino pregatit cu intrebarile din framantarile tale de parinte care creste si ingrijeste un copil cu nevoi complexe.

Locatiile sesiunilor

Asociatia DeMers organizeaza sesiunile ABR din sezonul de iarna in Brasov, in salile de conferinta ale Hotelului Kolping. Colaborarea cu conducerea hotelului a decurs intotdeauna la superlativ, cladirea fiind adaptata pentru accesul scaunelor rulante iar camerele si salile de conferinta au asigurat confortul necesar desfasurarii sesiunilor. Pentru copiii care se hranesc cu mancare pasata s-au gasit solutii in restaurantul hotelului.

https://www.hotel.kolping.ro/

Pentru detalii privind locatia sesiunilor din sezonul estival (de obiei in zona Constanta), va rugam accesati site-ul Asociatiei Copii Suflete Sperante: 

http://www.copiisuflete.ro/ABR-in-Romania

Care este obiectivul nostru?

Misiunea Asociatiei DeMers este faca terapia ABR cat mai accesibila celor ce isi doresc sa o aplice.

Din fondurile Asociatiei DeMers acoperim cheltuielile de organizare a sesiunilor din iarna, inchirierea salilor, deplasari, etc astfel incat familiile copiilor cu dizabilitati sa poata beneficia la maxim de avantajul de a avea metoda ABR in Romania.

Pe cat de mult posibil incercam sa obtinem reducere la tarifele cazare.

In acelasi timp oferim servicii gratuite de transport local cu autovehicul adaptat cu rampa pentru carucior/scaun rulant (de la gara/statia de autobuz pana la hotel si retur)

about
X