ABR In Romania

ABR in Romania

Cum A Inceput ABR Romania

In octombrie 2012 Raisa calatorea cu masina din Romania in Macedonia pentru a se intalni cu specialistii ABR. Avea 3 ani si primise inca un diagnostic inspaimantator pe langa celelate legate de paralizie cerebrala, acela de luxatie de sold. Trei opinii medicale ne cereau sa ne pregatim de operatii complicate.

Am inceput colaborarea cu echipa ABR Belgia pentru a se deplasa in Romania, imediat dupa ce am inceput metoda ABR impresionati fiind de rezultatele aparute rapid. In ianuarie 2013, impreuna cu Ramona si Ciprian Drutau am organizat prima sesiunea ABR Romania, fiul lor, Calin fiind printre primii copii din Romania care incepeau calatoria ABR.

De atunci tot mai multi copii si parinti au inceput sa beneficieze de rezultatele reale si permanente pe care le poate aduce aceasta metoda

Echipa ABR Romania

Krista Bynens

director centru ABR Belgia


  “Paralizia cerebrală (PC) a fost diagnosticul pe care l-am primit la 4 luni după naşterea fiului meu, Pieter-Jan. La acel moment nu aveam nici o idee ce înseamnă această afecţiune sau ce înseamnă acest diagnostic pentru viitorul fiului meu. Nimeni nu a putut să-mi dea un răspuns. Am căutat disperată soluţia.”
Echipa ABR Romania

Robby Boons


“Terapiile clasice funcţionează în principal pe funcţiile superficiale. De aceea progresul făcut de pacienţi este destul de limitat. ABR ia în considerare structurile de bază ale organismului și construiește mișcările corecte. În ABR confortul și bunăstarea pacienţilor este o prioritate majoră“.
Echipa ABR Romania

Maite Perez-Menendez


“Văzând cum progresează copiii noștri este o adevărată încântare“.
Echipa ABR Romania

Vesna Gasovska


“Mulțumită ABR am înțeles în sfârșit starea fiicei mele și am încetat să sper la o soluție magică“.
ABR in Romania

Raisa, Cati Si Marius Uzea

“Este singura metoda de recuperare cu rezultate predictibile atat in cazurile usoare dar si in cele severe!Alaturi de ceilalti parinti din programul ABR Romania, recomandam aceasta terapie tuturor celor aflati in situatii similare!”

Calin, Ramona Si Ciprian Drutau

“De fiecare data cand vorbesc despre ABR o fac cu un respect deosebit. De cand am aflat de problemele fiului meu, Calin, eu si sotia mea, Ramona, am alergat intr-un suflet in diferite colturi ale lumii incercand sa gasim solutii, incercand sa evitam inevitabilul. “
X