Despre noi

Ajutorul tau Conteaza

In totdeauna vom gasi pe cineva pentru care prisosinta ta va conta enorm!

Devin voluntar

Strange fonduri

Doneaza

Ajuta in felul tau

Asociatia DeMers

Apreciem enorm ajutorul vostru!

Parte din activitatile noastre necesita acoperirea unor costuri.

Orice suma este importanta in derularea activitatilor asociatiei. Fie ca organizam evenimente medicale, fie ca ajutam cazuri individuale noi administram cu maxima eficienta toate resursele banesti de care dispunem.

Atat noi cat si destinatarii finali ai actiunilor noastre apreciem enorm ajutorul vostru!

Sesiune ABR in Romania

De 9 ani terapeutii ABR vin in Romania ...

Justitie

Fii cel care deschide portile instantelor pentru victimele malpraxis-ului!

Casa de tip familial

Ofera copiilor institutionalizati un cadru familial!

Dispozitive pentru copiii cu dizabilitati din Romania

Asociatia DeMers in parteneriat cu Aura Ion Foundation UK isi propun sa faca viata mai frumoasa cat mai multor copii cu dizabilitati din Romania! Strangem fonduri pentru a achizitiona si transporta echipamente si dispozitive speciale pentru acesti copii. Aceste dispozitive au preturi prohibitive si sunt aproape inaccesibile familiilor greu incercate. Noi ne propunem sa achizitionam din UK dispozitive folosite pe care sa le verificam din punct de vedere al sigurantei si functionalitatii, la preturi accesibile si sa le transportam destinatarilor din Romania. Am estimat valoarea bunurilor si costurile de transport la aproximativ 2000£ . Orice donatie ne duce cu un pas mai aproape de Romania, iar pe copiii nostri mai aproape de normalitate! Daca nu poti dona, ne poti ajuta prin distribuirea acestei campanii in speranta ca unul dintre prietenii tai ne va putea sustine si financiar!
Multumim pentru sprijin!

In principiu, sesiunea ABR de iarna 2021 se va desfasura integral in mediul online, in perioada 01.02.-15.03.2021, cu posibilitatea ajustarii programarilor.

Din pacate, datorita restrictiilor de calatorie impuse in Europa, nu am reusit sa organizam o sesiune fizica la Brasov cum v-am obisnuit in ultimii ani.

 

Informare ABR

Pandemie gripala

Misiunea si strategie

Cum, Unde, Cand

Scopul nostru principal este sa sustinem familiile copiilor cu dizabilitati pe in doua planuri: terapeutic si juridic.

Malpraxis si terapie

De zi cu Zi

Majoritatea familiilor cu copii cu dizabilitati au ca lait motive zilnice rezolvarea unei eventuale culpe medicale si imbunatatire acalitatii vietii persoanei afectate si a vietii de familie.

Cum ne puteti ajuta?

Donatia dumneavostra ne va ajuta sa imbunatatim calitatea vietii familiilor cu copii cu nevoi speciale.

X